Hamry nad Sázavou školka
Rainbow page separator

Rekonstrukci školky schválili zastupitelé

Čtvrtek, 17. Duben 2014

Hamry nad Sázavou / Rovněž únikové schodiště z prvního poschodí je z hlediska požární bezpečnosti nutné přistavět v rámci rekonstrukce mateřské školky v Hamrech. V souvislosti s projektem za přibližně dva miliony korun dojde kvůli nutné potřebě navýšení počtu žáků k dispoziční přestavbě školky, přístavbě jídelny a zrekonstruování sociálních zařízení v obou podlažích objektu, což povede ke zlepšení hygienických parametrů zařízení.
K investiční akci se již vyjádřili hamerští zastupitelé, kteří ji schválili. Přístavba jídelny by měla podle připraveného projektu vyjít na zhruba půldruhého milionu korun, rekonstrukce sociálního zařízení na přibližně půl milionu. Na přestavbu sociálního zařízení je možné žádat o dotaci z Fondu Kraje Vysočina.